2010. április 13., kedd

Spin-off Klub - Dőlj ki!

Egy olyan helyre szeretnélek benneteket ezúttal elkalauzolni, amely segíthet nektek a szélesebb látókör elérésében, a mai modern világban való helytállás javításában. Ez nem más, mint a Crovinus Egyetem égisze alatt futó Spin-off Klub, amely heti rendszerességgel hív meg vendégeket, hogy beszámoljanak nektek a saját tapasztalatikról nektek!
A klub szlogenje: „NE KERESS, HANEM TEREMTS MAGADNAK MUNKAHELYET!”, amely már magában is elég grandiózusnak hat, de csakhamar rájövünk, igazuk van. Céljuk az olyan vállalkozó szellemű hallgatók egy csokorba gyűjtése, akik az egyetemi tanulmányaik mellett saját konstruktív elképzeléseik vannak és esetleg önálló vállalkozásba szeretnének fogni. Itt termékeny táptalajra találhattok, a hasonló érdeklődésű fiatalok, valamint a tapasztalt „öregek” előadásai által. A hely nem csak egyetemista és főiskolás hallgatók számára nyitott, elhozhatod más ismerőseidet is, sőt ha akarod anyádat is – ha van egy jó ötlete, hogy hogyan kéne új céget alapítani.
A klub nem csak laza és kötetlen társalgások lehetőségét nyújtja nektek, hanem komoly tréningeket is szervez, amelyek segítségére lehet azoknak, akik befektetőket keresnek egy esetleges cég megalapításához. Ezek a kommunikációs tréningek majd nem csak a befektetők előtt nyújtott prezentációk alkalmával, hanem egy esetleges állásinterjú során is hasznosak lehetnek, így mindenféle képen érdemes ezeket meglátogatni, elnézni rájuk.
A klub kötetlensége és a cégvezetés játékos megközelítése nem csupán passzív hallgatóságot igényel, míg a hétfőnkénti klubestéken (18:00 és 20.00 között) egy-egy előadás tartalmával lehetünk gazdagabbak, addig csütörtökönként olyan programok várnak bennünket ugyan abban az időben, amelyek már aktívabb részvételt igényelnek. Ilyen lehet például a játékok során a közös marketing, üzletterv, vagy a meghallgatott prezentációk vitaszerű értékelése. Ezekkel a programokkal azokat a kommunikációs, tárgyalási és meggyőzési képességeink fejlődhetnek, amelyeknek széles spektrumban hasznát vehetjük mindennapi életünkben is.
Ezenkívül a résztvevők még arra is lehetőséget látnak, hogy amennyiben olyan tervvel találkoznak, amelyben valós üzleti potenciál van, ahhoz segítenek befektetőket keresni, így valóban elérheted azt, hogy nem kell munkát keresned a mai világban…, hanem esély lehet arra, hogy te teremts magadnak munkahelyet az egyetemről kikerülve. Csak egy jó ötlet és pár félévnyi ingyenes Spin-off kell és máris kész az új céged!
Elérhetőségeik: Minden hétfőn és csütörtökön 18-tól, a IX. Kinizsi u. 2-6. alatt! (Kinizsi Kollégium, Africafé), vagy elérheted őket, Facebook-on, vagy a www.spinoffklub.com-on.
Törceee

1 megjegyzés:

  1. Ajánlom mindenkinek, aki üzleti hitelt keres, Benjamin úrnak, aki négy millió dolláros hitellel segített vállalkozásom elindításában, és ez gyors volt. Amikor kölcsönöket kaptak tőlük, meglepő volt, hogy milyen könnyű dolgozniuk. A folyamat gyors és biztonságos volt. Mindenképpen pozitív élmény volt. Kerülje a csalókat itt, és lépjen kapcsolatba Benjamin On úrral. 247officedept@gmail.com. WhatsApp ... + 19893943740. ha üzleti hitelt keres.

    VálaszTörlés